37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Уторак 13 11 2018
Ћирилица
  
  
Промените величину слова:
header_illustation1

У
оквиру националног програма „Покрени се за посао“, који подржава компанија Филип Морис до сада је покренуто 606 успешних малих предузећа.

Рок за пријаву на конкурс „ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО“ који помаже покретање и унапређење малих и породичних предузећа широм Србије, продужен је до 28. фебруара због великог интересовања грађана. На основу бројних молби заинтересованих кандидата, невладина организација ENECA која реализује програм уз подршку компаније Филип Морис, омогућила је продужетак рока за пријаву на конкурс.

Уколико имате добру и креативну пословну идеју у коју верујете, али вам је потребан додатни подстрек, позивамо вас да искористите ову могућност.

ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО реализује невладина организација ENECA, а значај и добри резултати конкурса у протеклих седам година обезбедили су подршку и великог броја партнера. У сарадњи са Националном службом за запошљавање, у протекла три месеца одржано је око 35 информативних сесија за потенцијалне кориснике у више од 30 градова у Србији. Осми циклус програма ’Покрени се за посао’ ће подржати још најмање 100 добрих предузетничких идеја широм наше земље.

Више информација на веб сајту www.pokrenisezaposao.rs