37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Субота 03 06 2023
Ћирилица
Грађевинска инспекицја План надзора Мишљење министарства
ПЛАН НАДЗОРА ЗА 2023 годину pdf pdf
ПЛАН НАДЗОРА ЗА 2022 годину pdf
ПЛАН НАДЗОРА ЗА 2021 годину pdf
ПЛАН НАДЗОРА ЗА 2020 годину pdf
ПЛАН НАДЗОРА ЗА 2019 годину pdf