37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Петак 20 07 2018
Ћирилица
  
  
sistem48_mali ОПШТИНА ТРСТЕНИК - СИСТЕМ 48 САТИ
Број пријаве: 47
Датум захтева: Четвртак, 25 Јул 2013 10:50
Статус: Заведен
Врста проблема: Комунални проблеми

Опис проблема:
1. Да ли се планира и када ће се извршити обележавање назива улица и постављање бројева зграда на територији града Трстеника тако да буде омогућено лако проналажење тражене улице и броја зграде? Тренутно стање је апсолутно незадовољавајуће а пример добро уређеног обележавања улица и зграда може да вам буде град Шабац где се може видети како се то ради.

2. Дирекција за планирање и изградњу је поставила у граду на више места панел табле за постављање огласа различите природе. Нажалост и даље је град облепљен плакатима на местима која нису предвиђена за то па је могуће на готово сваком кораку видети некакве папире на дрвећу, зградама.... Занима ме ко је задужен да брине о овом проблему и шта се предузима да се ово реши. Било би добро када би неко имао задужење да повремено обиђе постављене панеле за оглашавање и уклони све налепљене, на пример, умрлице које су старије од 40 дана како би се ослободио простор за нове а уједно да би грађани који желе да погледају обавештења на панелу лакше могли да се упознају са најновијим.

3. Постоји ли план да се коначно реши поливање зелених површина у граду током лета? Примера ради, површина код зграде М2 на обали Мораве могла би лако да се полива помоћу једног најобичнијег хидрофора који би вукао воду са реке.

[ Назад ]

Штампа