37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Среда 27 05 2020
Ћирилица
Webp.net-gifmaker
call_s

sistem48app

stambene_zajednice

 

pecat

 

statut1

 

poslovnik

 

budze1t

 

sluzbeni_list

konkursi

zastita

sistematizacija

odluka

kodeks

izvestaj2019

 

spisak

 

vodna_knjiga

 
swirl 

zasticeni_kupac


swirl

zahtev_infor_javni_znacaj

swirl

 

tribina


stalna_konferencija_gradova_fb

pocetna1

Почетна страна Бесплатна регистрација адресе за пријем електронске поште до краја септембра
Промените величину слова:
Привредна друштва, представништва и огранци страних привредних друштава, као и предузетници који су већ уписани у Регистар привредних субјеката имају још мало времена за бесплатну регистрацију адресе за пријем електронске поште.

До 1. октобра 2019. године, регистрација имејл- адресе је бесплатна, а након тог рока ће се плаћати накнада за регистрацију промене податка.   

Регистрација адресе за пријем електронске поште је обавеза привредних субјеката проистекла из Закона о привредним друштвима, која се од октобра 2018. године примењује на привредне субјекте који се тек оснивају, док сви раније регистровани привредни субјекти морају да пријаве овај контакт податак, уколико није регистрован у АПР-у. 

Привредна друштва попуњавају регистрациону пријаву промене података (обавезни подаци) и додатак бр. 31, док предузетници треба да поднесу попуњену регистрациону пријаву промене података о предузетнику (обавезни подаци) и додатак бр. 16. Попуњене пријаве се могу предати лично у АПР-у или послати поштом, у складу са Законом о поступку регистрације у Агенцији за привредне регистре.

Обавеза регистрације имејл - адресе проистиче и из закона који уређује електронски документ, на основу кога АПР електронском поштом доставља решење о регистрацији оснивања у облику електронског документа оним привредним субјектима који су поднели електронску пријаву за оснивање, као и друга обавештења на основу којих Агенција комуницира с привредом и грађанима, који користе остале електронске услуге АПР, као што је електронско подношење финансијских извештаја.  

За више информација посетите САЈТ

trstenicani baner_levo_tot_gray Народни универзитет skgoGray
oup_baner_gray baner_levo_komstan Телевизија Трстеник baner_levo_direkcija
socijalaTSgray Народна библиотека domzdravlja scGray