37240 Трстеник, Кнегиње Милице 5 - Телефон: 381 (0)37 714-333; 714-598

Добродошли на званични сајт општине Трстеник

Недеља 22 05 2022
Ћирилица
Промените величину слова:
Немачка организација АСБ је отворила јавни позив намењен интерно расељеним лицима која су заинтересована за повратак на Косово* а која могу да конкуришу за опрему, машине и алате за покретње посла у вредности од 2,500 евра као и за обуку за покретање посла. Јавни позив се објављује у следећим општинама/градовима: Крушевац, Крагујевац, Краљево, Чачак, Рашка, Аранђеловац, Трстеник, Врњачка бања, Врање и Бујановац. Рок за подношење пријава је 15. октобар 2019  у 16.00 часова.
Кроз позив ће бити обезбеђена опрема за 54 породица и обука за покретање посла за 90 породица. Опрема и програми обука ће интерно расељеним лицима побољшати могућности за запошљавање и стварање прихода, како би се допринело одрживости њиховог повратка.
У прилогу су јавни позив и упуство за пријављивање а сва остале информације о овом Јавном позиву. Пријавни упитник као и списак документације коју је потребно приложити можете наћи на веб сајту и друштвеним мрежама организација АСБ и ЦенТриР као и на веб сајту Града Крушевца.

https://asb-see.org/javni-poziv-za-interno-raseljena-lica-sa-kosova-za-opremu-i-obuke-za-pokretanje-posla/

 
http://centrir.org/javni-poziv-za-interno-raseljena-lica-sa-kosova-za-opremu-i-obuke-za-pokretanje-posla/


Јавни позив за подношење пријава: word

Упутство за пријављивање: word